::Followers ♀♂ ::

[ kucing tengok hujan ]

halu.. halu.. halu...

Bermula arini, den akan  share-share video yang terpilih kat blog ni..
(mungkin sebab dah takde idea laen kot, nak cover) hehe..

    Apex ni kire macam sorang yang penyayang kucing jugak lah..
memang dah banyak kucing bela.. yang ilang, yang mati, yang sesat..
teringat kat bobo kan, kak salwa..

   ::Video pertama yang terpilih, Kucing tengok hujan..
ni mungkin sebab hujan kat sini kot tadi..hehe :D
kucing ni pon ade try nak sentuh hujan tu.. :)
macam sweet je..huhu

14 Coretan Jari:

NURUL NAJWA said...

cute.. comel!! XDD

★ aIsyaH ★ said...

asl mcm cdey jew kucing ue..hee..
p c0meyllx3..~

[ apexogamy ] said...

maybe dye teringatkan kekasih dye kot.. hehe..:P

cik nurussalwa said...

mcm keseorangan je..
or maybe.. kesekucingan je tu..

huhu~

zora said...

cute..:P

Jannah Miho said...

aaaa..comel :D

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE said...

aaa comel2~

nursyamime said...

cute...
oohh i miss my momo..
:(

[ apexogamy ] said...

cute kan.. u miss ur momo, i miss my bobo.. =( dulu tido same kot..

akmal said...

comel jer

Aqeela LaEn :3 said...

oh oh oh !
sooooo comell lah apex !

Oh! Azizah said...

Kat rumah kak OA ada 5 ekor kucing..... pun suka tengok hujan gak... hehheheh happy blogging

[ apexogamy ] said...

cik nurussalwa: kesukucingan ? xD

AMIRA ATIYA MYRA_ZOE, Jannah Miho,zora:
beliau memang comel..huhu :P

[ apexogamy ] said...

Oh! Azizah: huhu best nye akak.. kucing sy dah takde dah.. huhu :'s

Aqeela LaEn :3: yg chomel saje terpilih..hoho :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers