::Followers ♀♂ ::

[ event event ]

Halu and Assalamualaikum..

Engatkan kan dah banyak blogger wat entry pasal komplain event kat facebook tu,
dah takde or kurang event yang tak sepatot nye..
ni baru je tadi kene invite, lepas tu tengok lah blog orang tu..

buat segmen terjah lah, wat ever..
kene follow lah, bla..bla..bla..
disebabkan event tu err..
ape lagi NO jelah lelaju..
takpon pangkah je teros..
tengok blog dah dekat 700 follower, tapi..err..

then ade senior blogger kot,
tak sempat nak prt-sc, sound lebih kurang begini,
"woi, benda macam ni pon nak buat event ke, pemalas nak BW!"

then aku nak like lah post bro ni, tetibe sumthing wrong page..
then reload, ni keluar.

teros ilang kot, laju gile..
so, sahabat blogger sekalian,
bukan tak boleh nak buat event, tapi buat lah yang semenggah ye :)

1 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

kakwa setuju!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers