::Followers ♀♂ ::

[ idea mengupdate? ]

halu..halu..halu..Assalamualaikum..

hurm..sejak akhir-akhir ni..
idea nak update entry banyak je datang..
bukan takde..
sampai tertumpah-tumpah..
tu yang sampai habes semua..
so tak terupdate lah jawab nye..

hurm, nak cite pasal idea ni.. macam-macam benda kita boleh update kan..
freethinking, perjalanan hidup, pengalaman, isu semasa..cinta.. benda pelik-pelik..
contest, segmen dan laen-laen lagi..
macam mane korang update ye?
tulis kat kertas or buku dulu ke? teros taip entry?
dulu ade terbace, bro ben ashaari siap ade buku untuk update, tak taw lah betol ke tak..
aritu tengok vlog dye, cakap, ade idea teros je update..update..update..


yang kekadang buat tak best,
tengah dapat idea ni, tengok kat dashboard..
dah ade orang buat lah.. boleh je buat..tapi rase macam..err
lepas tu, isu yang gempak lah.. semua nak buat entry tajuk tu..
lepas ni agak-agak dah ramai sangat buat pasal satu isu..
kite rileks-rileks sudah..jadi tukang bace je..tak salah kan..
kalau nak sangat pon, selit-selit kan lah cket kat entry laen..

idea..idea..
hurm, ade jugak yang blog, gune sume gambo and video-video je..
tak perlu nak menaip bebanyak kan.. and kalau boleh,
kurang-kurangkan lah gambo-gambo yang boleh mengurangkan pahala pembaca blog anda..
khabar-khabar angin yang tak pasti betol..
tak pasal-pasal pahala anda pon berkurang kan..

kekadang before publish tu, preview sampai 5,6,7,8 dan lain-lain kali..
takot tak best or..ade silap-silap ke an..
even bape kerat je yang bace entry-entry saya ni, kalau boleh nak lah yang terbaik kan..
and kekadang jugak, dah publish entry pon baru tertambah idea yang laen..
dah nak kena edit balik..dan laen-laen lagi lah..

*panjang jugak entry ni, terima kasih lah sudi bace..
*dah penat bace, rugi tak komen..
*tegur je ape-ape yang tak best or tak betol.. peace (^^,)v

2 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

cool. haha.
join segmen kakwa jom!
ajak kawan2 semua ye.

=)
dapat free promotion dari 3 blog.
jgn join under bro H.
gigit kunk tau lah!
hehe~

*gurau

apeXogamY said...

hehe..thanx2..baek2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers