::Followers ♀♂ ::

[ beting highland view: breaking dawn ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

kali ni den nak share permandangan dekat uitm kuala pilah (beting)..
bukan breaking dawn twilight tu ye... makne nye selepas subuh lah.. :)
kami budak planters (agrotech)..ladang.. ade roll call pagi..
dalam pukul 6 lebih..lepas subuh.. kena berkumpul depan office farm..

time lepak-lepak tu.. kami semua mengadap ke arah gunung-ganang or bukit-bukau..
subhanallah..cantik permandangan..

(waktu: dalam lingkungan 6.28 a.m)

(waktu: beberapa minit kemudian)

(waktu: bebeberapa minit kemudian)

(waktu: bebebeberapa minit kemudian)

gambar-gambar tersebut diambil hanya menggunakan, sony c902. tu yang tak bape nak clear sangat..aha, ade nampak pergerakan/ perubahan awan kan..
macam biase lah, kalau tengok depan mate ade lagi feel..
dengan suasana..best-best... banyak yang lawa dan menarik..jemput lah datang ye..hehe

*tak sia-sia kena roll call pepagi yang tak berapa buta, dapat tengok kebesaran Allah. (=

5 Coretan Jari:

★ aIsyaH ★ said...

ciptaan Allah sememangnya indah..~
nice pic..^^

apeXogamY said...

betol3.. manusia je yg kadang2 tak perasan.. (=

Syafiqah Hashim said...

woohowt! ..setiap pagi jumaat menghadap ciptaan Allah yang HEBAT ni kan.. lagi best pagi-pagi dah kena lari.. :D

apeXogamY said...

huhu, menyihatkat badan dan minda :D
rugi lah sape yg dok melantak tidoq tak sudah tu kan.. hehe

Anonymous said...

Obedient bye, sweet soul mate :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers