::Followers ♀♂ ::

[ ombak rindu lunar eclipse happy bestday ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

its 10 December.
lunar eclipse=my birthday.

hehe..macam agak terharu jugak lah birthday aku tahun ni jatuh same tarikh dengan lunar eclipse.lagi-lagi next lunar eclipse will be in 2014..
lame jugak tu..mampu ke aku nak sampai tahun 2014..
even tak dapat engok live depan mata sebab kat pilah ni hujan then gelap je langit..
banyak orang update gamba dan live streaming..so aku tengok at situ..
but i can feels that, it is beautiful :)
macam tahun lepas, birthday at facebook aku tukar..hehe
so kurang cket orang yang tahu..takde lah kena prank macam kawan-kawan yang laen..
kalau dapat iphone ke, galaxy je, htc sensation je, wow~ hehe..(perasan gile aku ni)
tapi hadiah lunar eclipse ni pon dah rase cukup bertuah.

aha, semalam balik selangor, rumah kid (housemate) dengan arep, anafi..
ambik tv untuk rumah sewa..tengok AJL ke, berita..motivasi pagi..
lagipon den dah bawak ps2..boleh le maen..(abes tak balajo kunk)
malam sampai kat rumah beliau, kuala selangor, berehat sambil layan movie Ombak Rindu~
malu pulak rase nye time beli tiket kat awek keje situ.. kawan-kawan masing-masing muka gangster..haha.. fine, alang-alang dah tengok, menjiwai lah kan..
fuh, touching beb ~ :'D
haha, then balik layan lagu ombak rindu, tido..

(dari novel menjadi filem)

( lepas beli tiket wayang, diorang kate awal lagi, balik dulu lah minum-minum jap,
sumpah mule-mule dah terlupa pasal bestday aku malam tu, then,tada~ macam 5star tu
haha, ni kat luar rumah kid, tak on lampu, bakor lilin je)

Pagi sebelom balik, kami makan kat mulot di Melawati steak house..
berhadapan dengan Butik Lina Bridal(mak kid punye)..then,
kid's mother belanja.. masing-masing makan beef steak. hehe.

( muka-muka gangster yang layan ombak rindu :D
dari kanan, Kid, Napi, Arep, cameraman, sape lagi. )

"cinta tu tak kejam ,tapi manusia yang tak pandai menghargai cinta"

Alhamdulillah, habis makan, gerak, dan telah sampai dengan selamat di kuala pilah.
till then~

0 Coretan Jari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers