::Followers ♀♂ ::

[ Bukit Broga yok~ ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

Aha, kali ni naik bukit je,  Bukit Broga...aritu Gunung Datuk
Tapi, takde lah senang sangat..lagi-lagi kalau pakai kasut biase buat pkai pegi kelas..
licin jugak lah, ade jugak lah tergelincir cket..time naek ok, time turun die laen cket..
tapi ade je aku tengok orang naek pakai selipar jepun..
erm, mungkin selipar tu kuat, cengkam dan mahal kot..haha

(Ni dari pandangan atas. ramai kot, seb baek time kitorang g aritu tak ramai)
pict credit to www.simonlwc.com

Kitorang pergi aritu hari Isnin, memang tak ramai lah.. mule-mule sampai lagi lah.. satu kete pon takde..
kitorang first group..bunyi cengkerik je dengar..tu pon cket-cket je..
engat ade masalah ke..salah tempat ke, tp ade kawan yang penah gi ckap memang situ..
penjaga tempat parking tu pon takde..macam cite niyang rapik pulak rasenye..haha
lampu pon pakai lamu fon je..jadi lah dari takde kan..
Bila dah naek atas baru lah ade 4-5 group manusia laen sampai..


Ni ade nasihat ringkas kalau nak naek Broga..
~makan lah cket, roti pon jadi lah..
~bawak bekal cket, coklat ngan air mineral pon jadi lah..
~sebelom naek tu, kena lah bersenam 2-3 hari sebelom tu..
~maen futsal terbaek. haha :D

Stage 2.
credit to Encik Batu yg tolong snap pict ni.hahah

Stage 3
credit to abang epal dari mane tak sure.haha

(Perlumbaan yang sengit)
(Aspar vs Amer al vegas.hahah)

*Harry Potter wannabe.
Peace yo. (^-^)v

*Gunalah kayu dan batu loncatan untuk bergambar.
* jumpe lagi kat bukit or gunung laen pulak ye.
* abang aku dah sampai puncak Kinabalu kot.

4 Coretan Jari:

♥ ʜᴜᴅᴀ ʜᴀssᴀɴ ♥ said...

encik awak, pagi2 memang takde org jage parking tuh. nanti nak kuar baru ade kann ? hehe

cik nurussalwa said...

encik awak (copy atas)
wah~ macam best, jom ajak sepupu sepapat p! :)

apeXogamY said...

HH: aha, tak sure lah..hehe tp time kuar aritu pun mcm takde jgak je,hehe

cik Kakwa: aha, best lah jugak..not bad..ajak2.. hehe :D

I am niesahanif said...

haha kelakar 3 gamba last .. harry potter , mancing :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers