::Followers ♀♂ ::

[ Artis youtube baru ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

kali ni aku nak share artis youtube baru..Amer Al Asraf..
pelajar Uitm Kuala Pilah..selalu jugak die wat show event uitm..
and yang buat aku nak sharenye pun, sebab die kawan serumah ngan aku.. xD
ni ade cover-cover beliau..


(Ni lagu Hafiz yang baru tu)


(Ni lagu JB yang baru tu)

(Ni lagu Pink ngan vokalis Fun yang baru tu)

( Ni lagu Stacy yang tak bape nak baru tu, die amen gitar je dalam ni)

*Production kawan die, SyedFaeez (Maen keyboard tu).

5 Coretan Jari:

Nurulhuda Abu Hassan said...

bleh tahan lah suara dye. :D

Azwar Syuhada said...

Dia nyanyi lagu Justin Bieber tu best laa.. :)

apeXogamY said...

Nurulhuda: boleh kan tahan? hehe

Syuhada: kan kan, lagu tu sy yg introduce kat die..hewhew :P

LanaNa Lyana said...

sedap gak suara dia. yg nyanyi lagu stacy pun sedap jugak.

btw, jeles tgk org pandai main keyboard. hee ^^

apeXogamY said...

yg nyanyi lago stacy tu pelakon hoorey2. kot xsilap.hehe

jom blaja maen keyboard. gudluck. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers