::Followers ♀♂ ::

[ Real Video salji turun. di Indonesia.. ]

Assalamualaikum..
Halu..halu..halu..

Salam sejahtera salam satu bolgger.
kali ni just nak share tentang kepentingan buat simple research or kajian ringkas tentang sesuatu sebelum kita maen share or sebarkan tentang sesuatu itu.

kalau kita maen share je tanpa usul periksa, dan benda yang kita share tu memang tak betul, ataupun salah, atau pun dusta belaka, kita akan terasa betapa dodol nye kita ni..

kalau benda betul dan baik, memang lah amat  digalakkan. dan kalau orang lain pulak sebarkan..
inshaAllah, pahala ilmu yang bermanfaat itu akan sentiasa diperoleh.

ahah, ni ada satu video yang tak berapa baru, tapi macam cool lah..

video

macam tu lah video nya..kalau dah tahu lame, sorry lah..
sebab ni baru saya tengok orang dok share kat facebook. hehe

sebenanye video ni dah lame orang upload kat youtube..tapi sekarang ramai re-upload balik..
video ni memang real ! tapi cerita nya.. tidak..

macam mana nak tahu real ke tak?
cube try cari tengok camne..apa yang korang dapat..
apa pendapat korang.. and apa reason nya..

nanti share lah kat komen ye, kot-kot same ke, laen ke. hehe
berlainan pendapat itu kan penting..



*kenapa berlainan pendapat itu penting?
*nantikan kemunculannya di entry yang akan datang.
*wuu~

0 Coretan Jari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers