::Followers ♀♂ ::

::maaf blogger baru::

ASSALAMULAIKUM...dan SALAM 1 BLOGGER...

This is my new blog(tak pernah ade pon sebenonye).
1st off all, ape yg buatkan terasa nak berbelog2 nie, sebab saia telah di desak-ki oleh akak saia...beliau rajin gak lha blogging nie..
Berdarsarkan permerhatian saia(hehe), ramai gak kwan2 saia yang blogger ni..kire macam tertarrik jgak lha dbuatnye..huhu.
Better ade blog drpa goblok kan? (hehe),
So pada tanggal  semalam,tarikh 28 Dis,(time ni umo baru 18tahon 18hari) maka dengan pertolongan my sis cket,saia pun ju-on lha komunity blogging ini  ;D

Besides that, blog juga dapat menjalinkan silaturrahim kan. =P


So,rajin-rajin lha berenang2 di blog saia yewp in the future,
Semoga ukhwah yang akan terbina lagi kukuh & tggi drpada bangunan KLCC yewp. Hehe.

2 Coretan Jari:

al_hakim said...

selamat dtg..=)
jgn malas2 tau..hehe

manna_salwa said...

masyeh~!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers