::Followers ♀♂ ::

[ jom rompak atm ]

halu..halu..halu..

disebabkan arini kat atm buat hal..
tak dapat nak kuarkan duet..
ape yang dapat dikeluarkan? idea cari gambo jelah..hehe..

( aik, pakai soletape je?ha,..tu yang apex ajak rompak tadi..hoho)

( ha, yang ni baru name nye harta karun )


(batman kuarkan duet, nak isi minyak petrol kete dye kot)



(superman nak beli baju baru, cian, baju dye koyak kot..huk2~)

(ni kalau kuar duet, nak tak nak konfem kene share-share )

(err...urm...ha, er..)


(fail.. takpon, yang buat ni, orang dye memang lagi tinggi daripada biase)

(ni sebenanye untuk orang kerdil kot)

(cucuk duet nak beli kasut baru kot, kasut supra dye kene curik time sembahyang jumaat)

(suami yang penyayang dan bertanggungjawab..)

(mereka berkata: "woi atm penipu!, apsal bagi kitorang duet Jutaria hah??, pulangkan hak kami !"

( sape ade jual handfon ni? 2nd hand pon jadilah.. )

(kalau atm macam ni..mahu bukak buku add math ngan kalkulator depan tu..
cikgu-cikgu add math senang lah..yang kami ni..haha)

::heppY men'CucuK dueT ye semuA::


12 Coretan Jari:

.:rizaL:. said...

paranoid la pak cik tu hehe

[ apexogamy ] said...

hehe, mmg paranoid...(er..paranoid tu ape?)

Budak Chomot said...

Haha . Tak boleh blah .
Lawak je :DD

Budak Chomot said...
This comment has been removed by the author.
cikkirahaneh :) said...

mana dapat pic ne ?

HAHAA :D
* berguling guling *

i am S!L4H.. said...

hahaha. adoii
sakit perut...

*pg2 dh wt senaman perut

shida saje said...

hehe..lawak deh,
tp yang menarik atm gambar hp hihi mmg menarik!
smlm ade nmpak kat kdai hp bdekatan jual hp ni 2nd RM150 tp dulu mahal jugak hp ni hihi ^_^

aQi + GenGkey said...

kui3..
pic yG last skali mau menangis depan atm sbb xley solve add math tu..:D

cik nurussalwa said...

ih3.. ganas beno..

[ apexogamy ] said...

cikkirahaneh : internet lah..huhu

i am S!L4H..: senaman perut baek utk penghadaman.. hehe :P

shida saje:huhu, ok lah rm150..ade atam tu..

[ apexogamy ] said...

aQi + GenGkey: itu lah pasal.. mahu beratur pusing2..sume tak dpt jwb.. hoho

cik nurussalwa: memang ganaz..haha

Buuwa said...

nak yg peti harta karun tuh..hek3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers