::Followers ♀♂ ::

[ jom join bloglist The Belog Chomot ]

halu..halu..halu..Assalamualaikum..

Jom ikot sekaly join blog list the blog Chomot !
entry kali ni KHAS untuk cik Melin Chomot.. hehe
ok, dah 'khas' lah ni kan..

tetiba tergerak hati (gerak lah sangat ) nak join beliau punye bloglist...
kenape saya nak join..sebab blog dye best~ :)
dye pon pandai wat ayat-ayat yang mereng..kene lah jugak dengan otak den ni..haha


ni ade banner beliau untuk entry ni.. lawa tu..(puji ade makne ni)
jom lah join, tak rugi,
and maybe akan untung in da future? sape taw?
aha, nak follow blog dye pon ok..
den dah follow dulu, nak follow lagi sekali.. tak dapat lah jepp.. hehe
till then, :)

penutup bicara kali ni, jom terjah blog -->the blog Chomot
and join beliau punye bloglist :)
hehe, tata~

::heppY berblog lisT ye semuA::

8 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

bloglist kakwa xmo join?
haha

Budak Chomot said...

Thanks join. Huhu.
Kenapa ada dua post?

E-ra paSha said...

dtg dri bloglist chomot..salam prkenalan =)

jemput dtg blog e-ra ye..

[ apexogamy ] said...

kakwa:ade ke? tak gitau pon.

melin: silap kot, dah delete. :)

[ apexogamy ] said...

e-ra: okay2.. :)

toyolkiut said...

chomot yg comel..

shereena said...

puji ada makna 2..hahaha

[ apexogamy ] said...

toyol kiut= chomel lah jugak..huhu =P

shereena= memang ade pon.. mane tau dpt upah ke..huhu =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers