::Followers ♀♂ ::

[ nabil buat hal lagi ]

halu..halu..halu..assalamualaikum..

nabil buat hal lagi lah..
ni yang buat den tak puas hati ni..
bukan nye ape..
dalam kepale otak ni dok teringat dye time nyanyi lagu grenade tu je..
time nak jawab exam pon termuncul..adoi..haha
stylo doh..ni ade part lagu je den share dalam entry ni..
kalau rase nak terhibur cket..tekan lah play dulu..hehe(2 minit je)




memang dah lame jugak lah..
tapi semenjak akhir-akhir ni..asyik dengar lagu ni je dalam rumah..
siap convert jadi mp3 lagi..
sape nak download, --> nabil mars grenade boss

dulu kan nabil ni dah down sebab ade gossip tu kan..yang kiss tu..
maharaja lawak ni kire platform baru lah untuk dye naik balik..
ape-ape pon..dye memang kreatif..
lawak pon takde lah banyak double meaning..
tak macam yang laen..haha
ops, sape makan kfc, dye lah terasa sedap nye..agaga

selain nabil, den minat sepah and jozan...hehe..

ok geng, gerak dulu..eh, skunk..

2 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

nabil..nabil..nabil..
xde org len ke??
haha.

Rafidah Farhana said...

saya pun! nabil, sepah dengan jozan punya performance tiptop.
tak bosan, pastu ada je idea baru, kan?
:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers