::Followers ♀♂ ::

[ Segmen AbgTeror, Tanah Tumpah Darahku ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

kali ni, nak join segmen abg teror..
first time beliau buat segmen..
boleh klik --> SEGMEN BLOGLIST ABGTEROR | TANAH TUMPAH DARAHKU



takde syarat penyertaan, yuran pon takde, tag orang pon takde..
yang ade, jawab soalan je..
soalan nye berbunyi~~

1. Dimana anda dilahirkan?
::Batu Kurau, Perak.

2. Dimana anda dibesarkan?
::
Selangor

3. Negeri pilihan anda untuk dimasukkan ke dalam senarai bloglist abgteror?
::
Sabah

4. Ceritakan sedikit mengapa anda memilih negeri tersebut?
::Saje bagi laen cket.. takde lah boring sangat, asyik selangor je..dah 15 dok selangor..
ha, mane taw tetiba abgteror nak support pegi negeri pilihan ke, dapat terbang jauh cket..hehe. satu lagi, kan kite agak tahu yang alam semulajadi kat sane kat indah-indah...flora dan fauna..
(sedikit je kan cerita ni)

jom terjah blog abgteror sebelom terlambat!

5 Coretan Jari:

Rahmad said...

singgah dari blog abgteror..

dh 15 dok selangor ker..

apeXogamY said...

a'ah..dah lebih 15 tahun dok selangor.. hehe

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan.. Shera singgah blog ni tau..
Shera dari blogger Johor..
^_^ Yeayy!!

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

Hurun Akita @ Ciktika said...

suda pernah dtg sabah ka?

cik nurussalwa said...

hang ni buat lawan no.1 kan?
ih3.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers