::Followers ♀♂ ::

[ sem baru sudah ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

cuti sem kali ni memang rase sekejap..
tak terasa masa yang berlalu..
pejam celik, celik pejam.. pejam lame cket, pastu tercelik balik.. dah abes sebulan..
Alhamdulillah takde lah teruk sangat cuti kali ni..
ade lah jugak tolong-tolong parent cket sependek cuti ni..
duet pon ade, sebab pt sem lepas tak dapat, so dapat time cuti.. hehehe

cuti ni pon, ade lah tengok cite cket..
first, Fast5 dekat ts.. tengok Hafizi..
Pastu, cite kongsi, dekat wangsa walk dengan saudara fadli..
last aritu, tengok cite Pirate kat ts jugak.. tapi sorang-sorang je.. huhu
membe tak jadi keluar..
dating... jauh sekali..

harini dah sampai dekat umah sewa kesayangan di pelangai..
sayang sebab ade wifi yang pantas dan efisyen ni je..huhu..
dapat jumpe kawan-kawan kesayangan.."tangan ke dada, mata ke atas"~ hehe..
boleh gelak sesame tengok maharaja lawak lagi..
boleh karaoke kuat-kuat lagi..haha..

so, harap sem baru ni lebih baik dari sem before ni..
good luck semua rakan-rakan yang same nak masuk sem baru macam apex ni..
hehe.. tata, :D

1 Coretan Jari:

Budak Chomot said...

Ohh ni abang senior UiTM Kuala Pilah ye!

Hai, kite budak baru, baru sem 1. Sila beri tunjuk ajar :DD

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers