::Followers ♀♂ ::

[ better late than never ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

kali ni just nak berkate tentang lambat..
or lewat..or..lembap..err..late maybe..
tak pon last minutes..

hurm, cite nye bermula dengan tido..
tadi lah tido sebelom pergi hbu, (macam koko)..(ni tulis khamis aritu)
lepas tu terbangon lambat..
kalau ikot betol-betol mule kol 5, tapi tadi terbangon dah 4.53 camtulah..
then, rase malas nak pegi.. asyik muke aku je yang lambat..haha
pastu..tetiba rase nak pegi jugak.. dah kul 5 lebih baru nak mandi..

sebenanye dompet den hilang lagi dalam 3 hari lepas..
tu yang rase down cket tak nak pegi kelas..
tapi, itu lah tetiba je rase nak pergi jugak..
Alhamdulillah, jumpe dompet den tu balik dalam plastik kasut yang nak buat pergi hbu tu..

time tu baru rase macam terase lah..
hatiku berbisik,
"kalau aku takpergi tadi, entah bile nak jumpe dompet ni balik.."


so, agak-agak kite dah lambat cket-cket tu..
pergi jelah buat kerja tu..
InsyaAllah ade hikmah nye..

:)

4 Coretan Jari:

syrupmasin said...

elok la jumpe balek..betol2..kalu ta pegi ntha bile la kan dapat jumpe dompet tuh :)

apeXogamY said...

huhu..itu lah..sebenanye taknak pegi dah pon..minyak moto pon nak isi takde duet..isk2.. :)

Pojiekyra said...

hehe setiap perkara yang berlaku ada hikmahnya hehe

Siti Arfah said...

Gerak hati kekdg slalunya benar . Stiap yg berlaku dlm khidupan sharian kte neh, mmg ade hikmh trsendiri.^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers