::Followers ♀♂ ::

[ ML]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

disebabkan kat umah sewa ni kami tak pasang astro lagi..
jadi den dan kengkawan sume nye bergerak ke kedai makan..
boleh je sebenanye tengok dekat youtube, tapi final ni nak jugak tengok yang live..hehe

saje nak blaja math cket, dah lame tak mengira..jom..

4th Jambu (RM50k /2) = 25 k seorang..
3rd Nabil (RM150k/1) =aha, 150k dye sorang lah..(spiderman tu mesti dapat cket kot, huhu)
2nd Jozan (RM250k/2) =125k seorang..
1st Sepah (RM350k/3) = 116k seorang..

jumlah hadiah semua dalam 800K!! dekat sejuta kot..
wow..pikir lah sape paling masyuk..

ape-ape pon, Sepah memang best lah..konsisten je..
bak kate pepatah, HABIS MADU, SEPAH TAK ABES2 LAGI! hoho..
Nabil pon enjoy jugak, just terlame cket..
Jozan, even tak juara, diorang tetap dah rezeki melimpah..
Jambu, pon best jugak final ni..
Overall, final ni sume best lah..terhibur anak beranak..agaga..



aha, tapi tak nafi lagi, konfem-konfem lah ASTRO paling kayo..
berjuta-juta beb diorang dapat..
haha, memang best broooo.. :D

ni ade link cket,
tema bebas:-

ni yang musical..before klik tu, tekan CTRL and Like dulu ye..haha

~habes~

8 Coretan Jari:

Budak Chomot said...

Alaaa tak dapat tengok lagi pun. Tau result je -.-

apeXogamY said...

ahaha,, tadi ramai jugak nampak budak uitm..alah, youtube kan ade..huhu, boleh replay2 lagi..

al_hakim said...

hurm...no komen..=P

Nurul Jannah said...

sedih jozan tak menang :(

apeXogamY said...

bro akim: no komen.. layan maharajalawak ke tak? ke imam muda je..hehe..kiddin..

apeXogamY said...

Nurul Jannah: agak lah..apepon, diorang penghibur terbaek.. :)

GreeN AppLE said...

sepah best !! hehe

manisnya kurma ;p

apeXogamY said...

hehe..manis nya kurma ini!!!!!!
aaah..sempot.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers