::Followers ♀♂ ::

[ mimpi yang agak best ]


halu..halu..halu..

erm,dah lame aku tak dapat mimpi yang best-best..
so, mungkin sebab tulah aku mimipi malam tadi..
err, bukan best sangat pon, tapi kalau boleh nak jugak jadi realiti..
dalam mimpi tu.... aku ade kereta Lembugini Gallardo kot!
siap bawak mak aku jalan-jalan lagi..
terharu gile siot..

(ha, macam ni lah rupe nye)

isk2, harap-harap lah nanti dapat pakai kete macam ni..
tak dapat macam ni, lebih kurang jadi lah..
gaji tak taw lah kene bape puluh ribu sebulan..
aritu ade terbace, roadtax kete ni pon dah 30k setahun..
harga kereta ni dalam range 1.3m ~ 1.8m..
tak taw lah bape abad baru boleh beli kete ni..

mimpi-mimpi.......
tanpa keberanian mimpi tidak bermakna! ahaha..
same-same lah kite doa semoga kite dapat beli kete ni reramai ye..huhu
~0ut~

4 Coretan Jari:

Scya Lollita said...

dpt kete tu nnt jgn lpe bwk cik scya jalan2 muahaha

cik nurussalwa said...

xde keje!
ih2.
bli kancil sudeh.

xpun saga BeLuM mcm kakna tu.
huhu

al_hakim said...

wah..insyaAllah..nanti boleh tumpang sekaki..=P

kaizen said...

tkr la mimpi tu jadi kenyataan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers