::Followers ♀♂ ::

[ keputusan ]


halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

entry ni untuk diri sendiri dan rakan-rakan yang rajin nak bace entry ni..
baru-baru ni, result untuk semester 2 keluar..
Alhamdulillah.. tak mengecewakan sangat..
Setimpal dengan usaha yang tak seberape ni..
kalau nak lagi bagus, kene blaja lagi rajin lah kan..
sebab Allah dah kate, kalau kite usaha lebih, kite dapat lebih..
so, mari lah kite blaja lagi rajin ye sesame..

Pointer sem dua, 3.56.. dapat lah jugak dekan, walaupon nyaris-nyaris je..
Tapi sem satu, 3.1.. jadi average 3.3 je..
bersyukur lah walaupon tak dapat macam kawan-kawan yang 3.7 or 3.8 mahupon 3.9 tu..
tapi seriously macam tak jangke lah result ok macam ni..
belaja, memang last minutes punye last minutes..huhu

ini mungkin sebab bantuan carry marks kot..
so, bagi yang tengah, or baru nak nak masok u, tak kesah lah u mane..
mahupon urtv sekali pon, kelas, kuiz, test, buat lah betol-betol,
tiru je cket-cket takpe..(isk3)
nanti final exam boleh relax cket..hehe

oklah, thats all for this time. :)

1 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

teruskah usaha!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers