::Followers ♀♂ ::

[ Den join contest The Best Picture of Me ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum.

kali ni update gune contest pulak..
di tag oleh pikalurve..
dah banyak kali rase nye kene tag, tapi bukan tak nak join ye..
just takde gambo..huhu..ini pon maen tibai je..

syarat or terma penyertaan, boleh lah klik link atas ni ye..

aha, hadiah dye sume feminin-feminim..
KALAU menang , hadiah ni boleh bagi kat my mom, or my sis, or my gurl..hoho :P

cerita sedikit katenya:
*background air terjun Chamang, Pahang..indah nye ciptaan tuhan..
*pict 1st time pergi konvoi ngan kengkawang uitm..
*full, takde lah gambo muke je kan..ade kaki and kasut sekali..
*bertatahkan spec Oakley pinjam..err..
*baju ala-ala mat jambu..kalau pakai shawl ni~ pehh..
kalau Hana takasima tu..hehe
-abes-

nak tag siape ae..hurm..
1.melinmelin
2.anis'sMarzuki

no forces, just inviting..huhu..boring-boring, join lah..
lelaki pon boleh, sebab tu lah den pon kene tag..hehe

tak tau nak cakap ape dah..
out~

7 Coretan Jari:

Budak Chomot said...

Perghhh mamat pink tuuu. Muahaha.

Thanks tag, kalau rajin join eh. Hehe.

Syafiqah Hashim said...

yeayy! akhirnya..join jugak..
GOODLUCK apex.. :D

apeXogamY said...

melin: err..mane ade pink sgt,,peach lah..ahhaha..join jelah, kan awok tu suke bergambo..haha

apeXogamY said...

pika: hehe..ukey2..sory before ni tak dpt nak join lah..huhu, ni je yg mampu cket.. :P

cik nurussalwa said...

nape tak buh gambo kat kubur tu je???
hihik~

Maya Lisa said...

Euii ~ Cantik giler pemandangan kat belakang tuu ^^


Good Luck !

Scya Lollita said...

wuhuuu all the best .
gambar mmg best

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers