::Followers ♀♂ ::

[ bujang-bujang jugak, masak? ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

menghadapi bulan ramadhan tanpa parents and siblings agak berat jugak lah..
sahur pon kadang-kadang je sempat..
kadang-kadang sempat minum air je..
and kekadang jugak bangon je, dah azan subuh..

sekarang den dah agak besar..
blaja pon duk umah sewa..
so, ni kire 1st time lah ber'Ramadhan bersama kawan-kawan di rumah sewa..
berbuka? kekadang je beli kat luar or time kelas sampai ke petang..
rase bertuah dapat kawan macam diorang, masing-masing pandai masak.. so..zas~

(den tolong potong2 cket ngan siang ikan je(bilis) sambil tengok Tahajjud Cinta
kat paper tu)
(mule-mule tengok pon risau jugak..macam mau melimpah pon ade jugak..hehe)
(my fren=arep- sebelah sayur, sebelah sambal..wuhu~)
(this is best bro :D sambal sotong, sardin, sayur kobis bilis bertelur..hehe)
( air sirap buat, campur dengan soda beli..jangan risau, takde alkohol..)

itu jelah yang mampu bersama sahabat-sahabat..
tapi kire gempak jugak lah kan, budak bujang macam ni..hehe :P
aku bangga dapat kawan macam korang! haha.

btw, SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA :)

10 Coretan Jari:

Syafiqah Hashim said...

cayalahhh! bangga nak ngaku kawan..lain kali masak utk kami semua :)
hehee..selamat berbuka puasa

siti.naqiah said...

arep bole msk ei?cm best jeh.hehe :p

Budak Chomot said...

Perghhhhhhhhhhhhh I pun tak reti nak buat sambal sotong segala bagai tu. Okbai!

apeXogamY said...

pika: boleh2, no problem..hehe, jemput2 lah ye..

apeXogamY said...

naqieah: dye tolong sesiket je..boleh lah..hehe.. padahal den sendiri pon tak pandai..huhu

apeXogamY said...

melin chomot: haha..taw pon.. kami ni calon suami yg bagus tak? hehe.. pergi2 lah blajo memasak ye.. :P

cik nurussalwa said...

haha. terbaek lah budak2..

atiqa aris said...

fuhh terer tu kwn awak,sy pon x reti langsong masak2 nii.huu

tia said...

hah! ni laa patot dijadikan calon suami! hikhik!

apeXogamY said...

atiqa: terer lah jugak, sy yg ajar diorang tu..hehe

tia: jemput2 lah masok kan dalam list ye.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers