::Followers ♀♂ ::

[ Cium Hujan, Sungai Mengalir ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

selamat bercuti!!!
erk, tak pasal-pasal..
masih tak terlambat nak ucapkan kepada sesape saje yang tengah bercuti..
especially student uitm macam eden ni.. :)
aha, pejam celik pejam, pastu celik dah abes sem3..
so, cuti sem lah..hehe

aha, my kakwa,ni blog dye,  GARDENofLOVE...
adelah bagi assignment.. aduh...
dye study kat overseas.. and coming home on 14th 11 11 ni..
tapi assignment ni macam best je..
beliau suruh maen lagu time dye balik...

river flow in you..sape layan twilight, ni lah lagu Bella's Lullaby kan..


&

kiss the rain..ni yiruma jugak.. banyak guna dalam drama jugak lagu ni..


dua-dua lagu ni dari Yiruma..pemuzik yang terkenal bagi sape nak minat muzik lah..
kalau perasan, banyak drama/cerita guna lagu-lagu ni..
hurm, banyak bace komen kat youtube cakap lagu ni susah..
tapi nak cube jugak lah..eden torai..

hope ''kiss the rain'' jangan jadi "kiss the drain'', and
''river flows in you'' jadi ''flood flows in you'' dah lah..hehe
memang ada layan lagu ni pon..
just tak pernah belajar..ni baru nak mule..wish me luck..hehe..

(Arghhh, susah nye~)
Lastly but not leastly, sebelom korang gerak try lah layan jap.. :)
kalau nak better feeling,
1.Pause the song
2.Search Rainy Mood (new youtube tab)
3.Resume (play both together)
4.Pejam mate. :)
5.Bayangkan yang indah (Alam ciptaan Allah, sum1 and etc)
6.layan.

♪ ♫ kiss the rain,river flows in you. ♩ ♬
thats it for now guys. ^^,

2 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

chayo!
;)
kakwa balik on the 10th la~
=.="

apeXogamY said...

uhuhu..okay2.. sory, silap..hehe. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers