::Followers ♀♂ ::

[ OperationFacebook Fake? -Anonymous- ]

 halu..halu..halu..

(Apexogamy Anonymous Edition)

Assalamualaikum and peace be upon you all the citizens of the world..

aha..sape yang dah ade tengok manusia share-share kat facebook tau kan..
bagi sape yang belom tengok, jemput tengok ya..
best suara dye..



aha, sebenar nye...memang benda ni di'creat oleh anonymous.. sebab memang tak kenal pon..
sape yang kenal,maka tak anon lah bagi orang tu..
tetapi..event ni tak di'officialkan' dan dilulus kan oleh semua anonymous..termasuklah aku..hehe.



the notes:- 1.#OpFacebook is being organised by some Anons. This does not necessarily mean that all of 
                   #Anonymous agree with it.

                2.To press: MEDIAS OF THE WORLD...STOP LYING! #OpFacebook is just ANOTHER
                   FAKE! WE DONT "KILL" THE MESSENGER. THAT'S NOT OUR STYLE.

so, makne nye.. takde confirmation lah.50-50..lagi pon takde pon geng invite aku pergi perang.. tapi kalau betol pon, ape salah nye.. boleh lah ku beri perhatian lebih kat dunia blogging.. kat blog kesayangan ni.. hohoho (^^,)




5 Coretan Jari:

al_hakim said...

guwa kenal muka di sebalik topengmu..aahaha

apeXogamY said...

ape?? camne boleh kenal?? hhaha,, bahye ni..ilmu tggi..huhu

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

yeah muka di sebalik topeng itu :) http://1.bp.blogspot.com/-dsBlRHA_HW0/TjJNWq4S-5I/AAAAAAAAAGU/JZnE_W6y9KQ/s220/ipodd.jpg

Gadis mutiara said...

hehe,lol=p

fiezah91 said...

tunggu dan tengok je la nanti :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers