::Followers ♀♂ ::

[ aku mangsa lanun ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

Aha, dah agak kelamaan tak kena tag jawab soalan..
kali ni kena tag dari, Budax Lanun..

Term & condition:-
1.You must post this rules..(harus ke? hehe)
2. Each person must post eleven things about themselves in their journal..
3. Answer the question the tagger set for you in the post & creat new questions for the people who you tag to answer..
4.You have to choose eleven people and link them on the post..(harus ke?)
5. No tag bak okay..

Now, 11 about myself :) ~
i.lelaki..
ii.senang nak bergaul & friendly..tak caye jom cube...hehe
iii. rindu kat teknik sepang
iiii. tak suke layan handfon sgt..selalu lupe letak kat mane.. penting saje..
v. suke blogging tapi malas
vi. suke melukis
vii. suke muzik
ix. suke maen pen spinning
x. suke buat lawak even takde orang nak gelak..
xi. erk..dah num berape ni ae? tak tau sangat lah guna nombor roman ni..

Aha, now soalan dari tagger, Budak Lanun :~

1. Apa pengalaman terburuk dalam hidup anda?
Buruk sangat takde lah..kena mercun, kena tolak kat sungai. etc

2. Apa pengalaman terbaik dalam hidup anda?
Terbaik sangat takde lah..putus cinta.. masuk teknik sepang, masok uitm. etc

3. Siapa yang anda minat dalam dunia blog?
dan laen-laen lagi..

4. Siapa yang paling anda sayang?
Allah, rasul, family, friends, musuh.

5. Siapakah tempat anda mengadu?kenapa?
Allah..best, macam-macam ada.
then diri sendiri..memahami
then kawan-kawan/family..semangat
then tumbuhan/haiwan..tenang

6. Siapa lebih penting kawan atau gf/bf?
ape da, mesti lah kawan..hehe. lagipon kalau bf/gf selalunye dari kawan biase jugak kan..so kire kawan lah tu.

7. Pernah tak rasa kehilangan seseorang?
Banyak..hurm.. :(

8. Apakah ciri-ciri suami/isteri yang anda mahu? jujur tau.
Cantik jasmani dan rohani :)

9. Pernah tak menyesal dengan apa yang anda lakukan?kenapa?
Banyak..hurm :(.. sebab berdosa, tak dapat buat semua orang gembira..

10.Apa yang anda tahu pasal cinta?
Universal traveler.

11.Dah berapa kali anda jatuh cinta?
Di sebabkan eden ni sorang yang jujur, adelah dalam...sekali dua..haha

Aha, agak mencabar soalan nye..kalau buat betol-betol, mahu 8 entry agak nye pun..

Now eden punya soalan pulak :~

1. Selalu tido lebih kul 1 a.m tak? kul bape? (saje nak buat kajian ni)
2. suke warna ape? at least 2...
3. macam mane boleh ceburi bidang blogging?
4. sekolah rendah and menegah kat mane?
5. selain mekah, kalau jejalan overseas nak pergi mana?
6. bila last time menangis? story cket kalau boleh lah..
7. suke makan ape?
8. dulu pernah buat suara robot kat kipas tak? huahua
9. jom lepak sesame nak?
10. pernah panjat pokok manggis/rambutan and lepak kat atas tu tak?
11.ok tak blog ni? tolong bagi cadangan nak renovate..hehe

Aha, baru den tahu buat soalan ni susah jugak..hahaha.. sorry soalan level tinggi..haha,
tak jawab pon takpe...saya sedar sape lah diri ini..blogger baru..tak femes.. :'( huhuk (touching pulak)


MANGSA KEADAAN (ni dari list 'Blog i'm following) :~
disebabkan ade tujuh jari je dalam gambo, jadi tujuh jelah kena tag, tak samapai sebelas..hoho, aha,
sape-sape yang dah buat, bagi link jelah ye..
till then. ^^,



5 Coretan Jari:

al_hakim said...

den disebut2 la..=P

Syafiqah Hashim said...

thanks tag apex :)
nanti ada masa pika buat..condition dia ak aihhh!..hehee..

Saia Budax Lanun said...

Assalam, thanx 4 u answer... huhuhu... lebih baek tak bercinta coz b'cinta di usia muda bnyk tanggung dosa jer... huhuhu

atiqa aris said...

amboi semua dijawab dgn jujor ke ni.hehe

cik nurussalwa said...

jap. awat encik sir tu 1st?
hmm!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers