::Followers ♀♂ ::

[ okbye ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

aha, ok bye?
bukan bye kat sesape pon, bye kat sem 4 je..
sekarang pon dah cuti..

ni ade satu kisah, sebenanye dah nak cerita dari hujung sem lepas..
tapi, itu lah..hehe
dulu time sem3 lah, aku gagal satu paper, account. tapi memang dah agak dah sebenanye pon..
so, lepas tengok result tu, macam..'ouh, okay dah agak dah~' tapi sedih jugak lah..haha

mungkin lah kegagalan itu disebabkan oleh persekitaran jugak..
time tu budak umah aku macam tak nak ajak aku study je.. taw-taw dah ilang, study kat kolej..
taw-taw je ilang, study dengan senior..taw-taw ilang je study dengan budak pandai..
kesian lah aku terkapai-kapai keseorangan..
bukan ape aku tak kesah sangat kalau nak tak nak ajak aku, at least gitau lah, nak kuar ke, pergi study ke.. kalau korang hilang ke, sakit ke, ade masalah ke, senang aku nak tolong..
hahah.

(jom study)
tp aku bersyukur jugak lah gagal ni..bukan semua dapat gagal.. kau hado?
kenapa ae..aha, sebab aku dapat kenal dengan lecturer baru..2 orang pulak tu.
dapat lepak or blaja ngan budak kelas lain.. keje buat lawak je..best-best..
tapi even gelak-gelak pon, seriuosly, aku faham je ape yg lect ajar.
time jawab aritu pon konfident je. just ade cket2 jelah terlupa. isyaAllah, pasti lulus.

Aha, yang paling agak penting lah..aku dapat rase kegagalan..
asyik dapat result hebat je.. bosan lah..huhu. (ok, ayat cover je ni)
tapi alhamdulillah jugak, even aku gagal, cgpa ok lagi, 3.33..

hope sem4 ni dpt 3pointer jadi ler..nak dekan sem depan lah kot..
nak blaja betol-betol..haha, (ayat setiap kali nak masuk sem baru.)
tapi kali ni aku betol-betol nak study betol-betol..(ok, ni lagi betol-betol tak betol)

akhir kate, okbye, sem empat. okbye kegagalan, ade mase kalau aku gagal, kite jumpe lagi ye. :D

3 Coretan Jari:

Syafiqah Hashim said...

i know u can do it :)
GOODLUCK!!! ^_^

apeXogamY said...

yeah, i believe i can do it..
btw, really thanx to you :D

cik nurussalwa said...

chayo2!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers