::Followers ♀♂ ::

akuh telah meninggal..

helo..helo..helo...
kali ni nak buat ringkasan karangan untuk 2010. =)

❤♫❤.•*¨`*•..¸♥☼♥ ¸.•*¨`*•.♫❤♫❤♫❤.♫❤♫❤♫
╔═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╗
ೋ ❤❤❤      
HAPPY NEW YEAR 2011!!      ❤❤❤ ೋ
╚═════════ ೋღ❤ღೋ ═════════╝
❤♫❤♫❤.•*¨`*•..¸♥☼♥…♫❤♫❤♫❤♫❤♫❤♫❤❤♫


Hari ni, akuh telah meninggal. meninggalkan dunia. dunia 2010..huhu
agak kesedihan lha, sebab ramai jugak kenangan manis bersama dengan 2010 nie..

::1st time ambik result spm (smt sepang.5a,3b,2c)
::1st time berkerjaya (cashier jusco One utama )
::1st time dapat slip yang bergaji. (RM 1234.77sen)
::1st time jadi guitar player,(beli gitar gune duet gaji)
::1st time jadi pelajar universiti. (uitm kuala pilah)
::1time ade ladang sendiri. (walaupon satu batas je)
::1st time cuty semester.(skunk lha, tp nak abes dah)
:::1st time blogging (^^,)

Tapi, arini dah dapat kawan baru, name dye 2011. =)
harap-harap dye akan bagi yang terbaik untuk saia dan kita semua yewp!


Time balik dari mcD malam tadi, betol2 tengah jalan tetiba ade..
manusia2 kumpul tengah jalan raye, kalau tepi tak pe lagi..
dalam kepale engat accident, ghupenye, bakar bunga api at tengah jalan...huhu
sempat rakam sickket,hurm.. engat nak share video yang rakam semalam.
tapi processing asyik error je.isk3. (T-T )


tahun baru=tengok bunga2 api wane-wani~


LASTLY,saia doakan, SemoGa kiTa semUa:-


akan dapat kenangan lebih indah di 2011
akan lebih kacak dan cantik pada 2011
akan lebih  beriman menjelang 2011
akan lebih rajin tahun ni, 2011
akan...........err......

"korang fikir dan isi  lha sendiri yewp! huhu."

black paper + salt + sos = 2011
(jari-jari aku ni xtau nak duduk diam+kreatif, huhu)
Makan mcD 2010 terakhir, sejam before jumpe 2011.

p/s: sory blogger baru, mmg mengarut cket.huhu

MINTA DIRI DULU YE.

6 Coretan Jari:

aNnE said...

hehe dh taun baru..amiin~

.:rizaL:. said...

slmt tahun baru

manna_salwa said...

cool en3.. ni uat k.wa ase tercabar ni.. haha.

Farah Hanim said...

igtkn ape tadi.. =.="
happy new year !
farah follower ke 40 :)

Pink Pearl Lady said...

bestnya makan mc d,takpa ppl pun p makan mc d gak malam tadi...

ferra said...

wahhhh kreatip nye ----tapi wat i lagi lapar ingat kat Mr. Mcd

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers