::Followers ♀♂ ::

bus, stop please~

hype..hype..hypee..

kali ni nak share tentang keTENSIONan menunggu mu wahai bas..

kalau tak tension pun tak pew.., kalau tak naek bas pun tak pew..huhu. sharing-sharing cite jew. =)


::mesti ade penggalaman same lebih kurang macam ni::

Memang tension dan panas kan apabila menunggu bas dalam kepanasan..
Dan kepanasan itu pasti akan bertambah setiap lebih kurang 5minit menunggu bas tu kan..
ha! ni agak slalu lah terjadi pada diri saia ni..,
pernah aritu tunggu bas, lebih dari 2 jam..! (punye lha setia kat bas)
err, memang bengang tahap cipan terbang lha dibuat nye..
then, boleh pulak time tu bijik mate ni cakap mengantok ~..~
so, kejap-kejap terlelap..
kejap-kejap terpadam..
kejap-kejap terlentok..
kejap-kejap ternguap..
naseb baek tak ter lentang ke belakang !
then, kejap punye kejap....jadi lha lame..

KEJAP + KEJAP = LAMA

so, demi mengurangan kadar keTENSIONan dalam aliran darah para penunggu bas,
saia, mengharapkan Negara ku, Malaysia,
dapat mewujudkan anugerah BUS STOP tercantik, terselesa, terbest,terkawaii dan laen2 'ter' yang menarik lha..

antara colan-colan nyer :~ 

ni busstop kat London, sambil tunggu bas, maen buaian..


yang ni, tak tau..yang tau, ade air-cond jew..huhu~

yang ni dekat Jepun..cute meh~

bus stop unik..khas utk sekolah kot..

ni kat Curitiba..baekk punye~

ni pulak, ventura, California..sylo siot~

Rome, dah macam rumah jew pon..hihi~

yang ni? er...

lastly, pesan dari pak mat, lau nak mujarab, sebelom tunggu bas tu,
 bace lha, basmallah. ( ^^,) "...بسم الله الرحمن الرحيم "

p/s: gamba disedut daripada pc abang saia dan Atok Google cket..

OK LAH, NAK PEGI TUNGGU BAS DAH NI.~

13 Coretan Jari:

Fadzli Amir said...

dah lama tak naik bas..dah lupa macamana rupa, driver bas, tangga bas dan tempat tunggu bas

.:rizaL:. said...

haha..terbaik la..kalau ada bustop aircond kat malaysia, mesti ramai yang bermalam kat situ, sanggup xtdo umh...haha..tp rakyat Malaysia haruslah kurangkan sikap vandelism dulu...kan?

[ apexogamy ] said...

bro Fadzli: takkan lah sampai mcam tu..ih 3x

bro Rizal: itu sangat betol x3! huhu..

oRkEd PuTiH said...

salam..
cm teruja ada bus stop mcm 2....ari2 tggu bas pon xde...
tp mlgnye yg ada kt mlysia nie..
erm..sume hampeh..
byk lukisan2 yg sgt berbakat!!!!huhu=)

manna_salwa said...

tggu bas memang xbest~!

MiZi said...

mizi perlukan bantuan

http://contengcorner.blogspot.com/2011/01/aku-tak-berniat.html

ferra said...

haha seyez. entry nie mmg comel. i looooiiikkeeeeeeeeeeeee!

orang muo said...

kreatif la..yg paling kreatif tu gambo stesen bas yg paling akhir ha ha

melin said...

bestnyaaa kalau kat malaysia de bus stop cam tuh ! huhu

[ apexogamy ] said...

yes,btol3..takde lha tension sgt tggu bus..huhu

sharos said...

besh la

DiNaZ said...

dah sebulan aku nak buat n3 bus stop tapi pasal bus stop kat melaka jerr....hiuhiuh rupanya bus stop ko lagi best

[ apexogamy ] said...

huhu.. trimas2.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers