::Followers ♀♂ ::

kalau lha boleh..

bukan taknak..tapi tak mampu..

kalau boleh memang semua nak update blog ni hari-hari kan? kan?..
"tapi apekan daya, tak semua yang bernasib baik..huhu"

banyak lha sebab-sebabnye lha kan..
tapi, selalunye disebabkan vitamin M dalam diri lha kan..
dan yang laen-laen, tanye lha diri masing-masing..
"tepuk dada, tnya la diri sendiri.. 
*kalau tepuk2 tu takde jawapan, benti jelah, cube laen hari..takot nanty sempot pulak lau xbenti....*

Yang ni pak mat jr. punye sebab, nape beberape hari ni xdapat update::--


~sibuk mengemas umah sewa yang baru disewa kat Juaseh Tengah...(study at Uitm Kualo pilah)
~then, yang ni sangat pelik, time cuti sem arytuh, bukan maen susah nak tdow,
  pukol 3pagi terasa macam kul 9 malam..maybe sebab tak biase lagi kot..
~tapi at umah sewa ni, kul 9 malam pulak yang rase macam kul 3 pagi..nak try tahan cket pon bijik mate ni dah terketar-ketar macam kene penyakit Parkson..
~and last but not least, no internet excess..boring macam ape dah..seb bek kami dah share duet daftar Stremyx. :)

banyak lha alasan pak mat ni kan..
"nak seribu daye, tak nak seribu dalih.."

tengok blogger laen ade je yang update berkali3x sehari kan..rajin and tahniah di ucapkan :)
tapi.. jangan lha pulak blogging sampy tak cukop  tidow yewp friends! ;p
 (ni gamba tdow taw.bukan benti benafas..huhu)

::HEpY beRbloGGInG::

p/s:nak g tidow jap.daa~

5 Coretan Jari:

manna_salwa said...

bro, tau x?
i miss u lah..
huhuk..

all the best.

(mood balik kursus, sayuuuu)

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

hehe..tdow ttap no 1..ngeh2~

melin said...

haha . pak mat kecik lagi kottt !
huhu .
nak jugak streamyx . mesty best gile en

[ apexogamy ] said...

agak kebestsan jgak lha..
online lame2, tanpa berukband. :P

DiNaZ said...

olololo....cutenya baby tido mcm tu :) aku banyak kali apa tido depan pc or notebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers