::Followers ♀♂ ::

[ jawab sebab kene tag ]

hehalo.. hehalo.. hehalo..

entry kali ni, sebab nak jawab tag..
tapi, sebenanye tag before ni pon tak sempat jawab lagi..
jawab ni dulu lha.hehe.
AwaGoDiva yang tag den.


Tag nya berbunyi begini :~~

Sila jawab soalan soalan ini dalam Bahasa Melayu sahaja.

1. Apakah yang anda sedang lakukan 30 minit yang lalu..
online, maen gitar, gelak kuat-kuat sampai kuar air mate ngan kekawan umah sewa..haha

2. 2 jam yang lalu
wat essay yang pelik dan penat kat kelas BEL, a.k.a english..tunggang moto dari kolej ke umah, makan makanan berkhasiat.

3. Anda suka
saya suka senyum dan gelak sampai penat.

4. Minggu lepas
cuti kan

5. Tiga lagu yang anda boleh dengar berulang ulang kali
banyak gile, tapi yang slalu dengar,
::cancer MCR
::soldier BUNKFACE
::semua tentang kita PETER PAN
dan laen-laen lagi.. :)

6. Tiga binatang yang anda tidak suka.
:: binatang yang terpijak time mandi laut/sungai/tasik..tapi xtaw ape. =.=
:: lipas yang tak cantik
:: lembu yang kentut mereta

7. Lima fakta tentang anda
:: seorang blogger rasenye kot..err
:: seorang lelaki yang nak kawen ngan pompuan
:: seorang yang peramah..haha
:: seorang yang tak suke ambik gambo diri sendiri, kecuali terpakse lau awek mintak.
:: soalan ni tak spesific lha..penat nak pilih jawapan..haha

8. Tahun depan mungkin
saya akan lebih ensem kalau banyak orang doakan


9. Saya tidak reti
jawab soalan nie.

10. Saya pandai
buat lawak cket-cket rasenye..

11. Kawan saya
sume ensem dan cun tak kire di facebook, di rumah, di belog, di sini mahupon di sana.. ini mungkin kerena mereka kawan ngan saya kot.. so, jom lha bekawan..hehe

12. Saya ada
teman istimewa dah rasenye..

13. Saya seorang
lelaki, bape kali nak bagitau...isk..

14. Adik saya
pon ade membe dye panggil apek jugak..mungkin sebab mak kami cina kot..

15. Saya tidak pernah bosan dengan (senaraikan 4)
:: dengar lagu, sebab kalau boring pon, ley tukar lagu laen..
:: gelak..sebab best..huhu
:: youtube, macam-macam ada.
:: blogging lah, seharus nye kan.. sebab ade je bende menarik yang muncul tiap hari. :)

16. Bilakah pertama kali anda bercinta
dah kene tinggal, malas nak flash back..kunk nanges pulak.. haha

17. Perkara yang selalu orang tak percaya tentang anda
saya tak kaya.

18. Saya rindu
masa lalu..rindu gila khinzir (babi)

19. Saya tak sabar
nak kawen. cuak siot..haha. (lame lagi kot)


20. Lima laman yang anda selalu layari
:: blogger create ur own blog
:: muka buku
:: awak tube
:: google
:: kongsi 4

Siap pon, penat nye.. mungkin sebab fikir banyak kot.hehe

Sila tag rakan anda.
childo.
fieq grr.
ayarm.
kid.
tapi diorang takde blog..nak wat cmne ae..?

yes ! -END OF QUESTION PAPER-

7 Coretan Jari:

Suhaira Wafiah binti Hasrin said...

ngee~ =D

*berdasarkan soalan no. 8*
saya doakan anda semakin ensem taun depan. =)

fyna said...

wooowwww...
byknye soklan...


jom singgah n follow2 belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

Budak Chomot said...

haha . sengal gilee pak mat :D

shida saje said...

8. Tahun depan mungkin
saya akan lebih ensem kalau banyak orang doakan
kih3 =P

[ apexogamy ] said...

huhu..jom lha kite doa bersama2 yew..

memang byk, penat dibuatnye nak jawab..

hehe.. idop no.8 !

Anonymous said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://ting-tong99.blogspot.com
http://hasmeehaslina.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu

Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

ain revival said...

pernah dgr ke lembu kentut..??
hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers