::Followers ♀♂ ::

[payung for lelaki]

Lepas hujan, payung pulak..
sepatot nye payung lha dulu kan.. huhuuhu..

Ni nak share pasal payung lelaki pulak..ni paling mahal, kat dunia kot..
kalau ade lagi mahal tak taw lha..huhu
 

  • dibuat daripada kulit biawakk..eh, buaya..(crocodile)
  • warna hitam dan kalis air.. ni sume payong pon same kan..huhu      
  • founded oleh Formula One mogul, Flavio Briatore and designer dye, Angelo Galasso 
  • skunk ade kat london kot,( billionaire couture 's flagship store kat London)
  • harga $ 50,000..
  • tapi,  Billionaire Couture Umbrella ni, eksklusif untuk lelaki je..huhu
  • ade sape-sape nak beli, order lha yew..huhuhu beli untuk bf or suami pon boleh.. huhu :)
  • tapi lau dah beli tu, ikot sanggop ke tak nak gune..
Ni yang laen-laen,pak mat jr cari kat google  :-

(ni dah macam hulu parang kontot je)

(ni untuk lelaki yang suke gadoh..tetap cool laupon pakai payong..haha)


(ni pulak macam pedang star wars, nak perang pon boleh)

(ni untuk senang tukar kalau nak pegi masjid, huhu , 
macam kain pelekat je..)

::heppY berPayunG semuA::

p/s: ok lha, pak mat nak pegi order payung 50k tu dulu..hehe~

18 Coretan Jari:

Fatin Aliyya said...

tudia aih lelaki pun mau bgaya jugak.ak plg suka yg star wars tue.:).haha.glow in the dark kot :)

[ apexogamy ] said...

huhu..betol3.. menarik kot..

Syafiqah Hashim said...

apek nak? nnty pika beli kan ehh..huhuu..
tapi yang cam kain pelekat tu je lahh ehh..
tu je yg mampu..
nnty nak solat pun senang..weehee~

[ apexogamy ] said...

huhu...nak3.. xdpt yg 50k, pelekat pon jadilha..hehe :)

ain revival said...

dapat yang kulit biawak tuh...
tggu 5-7 tahun pastu jual balik..
agak2 leyh untung x..huhu

[ apexogamy ] said...

itu tak pasti, lau kulit cicak tokek.. untung..hehe

Winky Wink! said...

haha...pompuan layan payung2 ni..laki pun ader...kat atas dah mcm james bond...=.="

TuNaSya said...

sy nak payong star warS tue...
cool...
hehehe...

Mr. TN_SkY said...

wakakaka..harga pun dah mencanak! ;-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

muhammad aidil said...

menarik...

atiEy_[azHa] said...

yang macam starwars tu best . kaler biru tu . sangat nampak macho . hik3!

[ apexogamy ] said...

huuhu.. itu lha yang jadi pilihan ramai.. :P

Tupai Terbang said...

hoho~ yg mcm parang kontot tu semart...cm nk hentak org je.. hahaha :D

Yan Michiko said...

laa.. org pilah gak rupo eh??

CIK IMAKASIHDANI said...

pakai y terakhir sekali la u,nmpk beriman sket..hahah :)

k.a.s said...

yang star wars tu style.. ada ke jual kat kedai. hehe

penyisir rambut said...

wow...
nape tade kaler pink??
huuu....

fyna said...

woww....
smart2..
luv it..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers