::Followers ♀♂ ::

[ pak guard buat hal ]

pak guard but hal lagi? isk3..
kali ni..den yang menjadi mangsa..
saman sebab rambut panjang..
aduh, bengang gile dibuat nye..
(rm 50 kot,tak tau bile nak bayar)
ini lah first time kene saman..
slalu bawak motor macam orang gile pon tak kene saman..
tak pakai helmet pon, tak kene saman..
langgar traffic light pon tak kene saman..
tak tight in, tak kene saman...
mungkin ini balasan kot..huhu (T-T)

al-kisah~
pagi satu pagi yang agak hening, aku bersama rakan-rakan yang laen naek moto ke uitm(n9) untuk
menghadiri kelas CSC, apabila tiba di pintu gerbang, puck guard seramai beberape orang pon
 menahan pelajar-pelajar yang menaiki motor..
masing-masing goyang, sebab engat puck guard tu nak check motor..
skaly... "oi, bukak helmet x2".. cis, kerek gile ayat..
dan, aku lah yang terpilih untuk mendapat anugerah saman pertama dalam hidup.. haha !
yang buat lagi bengang tu, dye cakap. " ni check mengejut, yang terlepas nasib diorang lah.."
lepas bagi  autograf kat surat saman tu,
budak2 yang datang kemudian sume nye tak tahan ! biar je..
pergh, memang panas lah kan walaupon time tu pagi lagi! ggrrr.. haha
(panjang sangat ke rambut den ni..urm..)

p/s: ok lah.. pak mat nak g gunting rambut jap lha..hehe. see ya.


::hePPy memoTOng rambUt ye semUa::

16 Coretan Jari:

Budak Chomot said...

Selamat membayar saman ! :)
Budak chomot tak pernah kena saman lagi tau !
Ok , saje je bagitau . :D

qlah said...

owh . hehe . ok2.. nti da potong itu rmbut , kasi tunjuk sme qlah ye.. hehe :)

[ apexogamy ] said...

Qlah: ok..baik2, :)

Melin chomot: Tolong lha bagi share cket, pokai ni.. waaa

KUREKURE COMEL said...

hehehe...mina dulu lg sempoi...kena rantai keta sbb rempit dlm kampus...
kahkahkah...

gile pak guard...tayar keta pun nk bubouh rantai...kuikuikui...

[ apexogamy ] said...

haha..ganaz betol tuh.. seb bek pak guard tu tak cabut tayar je tros.. :P

syrupmasin said...

haha..kene saman ke..bagus..pak guard uitm memang terbaek..memag suke saman2 orang nih :D

Anonymous said...

hahaha

Mohd. Hafiz bin Abdul Aziz said...

jadah nyer pak guard! belia anti pak guard!

kOtAk^mAgiKa said...

haha..sepanjang aku di uitm,xpnh kena kes rambut.. tp mmg la,guard2 utim mmg rajin buat rush la,spotcheck ke kolej la,tahan budak naik moto la.. mcm2. tp bila di pikir2 smula,kalo kita cukup suma,dpa pon xkan saman..hehe

http://kotak-magika.blogspot.com/

✖sLp mE pLz™✖ said...

haha.. len kali kne blajo jdik otai..
pecut bila nmpk pak gad..

ain revival said...

2 kali da kena saman kat pakguard UiTM..xberbayo ag~

[ apexogamy ] said...

isk2..lagi rilex..hehe

Booja said...

hahaha.... rambut ko x pnjng... tp rmbut pak guard tu yg trlampau pndek.... sbb tu kne saman.... hak3...

Dhia Delisha said...

x lah panjang pun.nasib x baik la lalu dpan pak guard tu kan.kebetulan le tu.hehe.

manna_salwa said...

ehem~! gamba form 5 ni.. ahah

[ apexogamy ] said...

ehem, lebih kurang je..huhu..uhuk2.. =P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers