::Followers ♀♂ ::

[ wellcome new background ]

hype..hype..hype..
how are you bloggers?
about the title, just about my backgroud..hehe
penat and lame gile buat walaupon tengok macam simple kan..
ini pon 1st time buat background gune cs5.. 
tapi ape-ape pon setakat ni, blog wan hazel yang den rase ter'menarik..hehe =)

(mule terpikir nak letak emoboy pegang payung ni, 
sebab ade  matrix rain kat blog den tu,
so,search gmbo kat google, crop cket)

(disebabkan payung ade separuh,
den pandai2 lah tambah lg separuh..pastu,
maen warne2 hijau..bagi jadi better.)
 (screen captured, magic tool, ambik cket2 tulisan matrix dari blog..
lame..sebab tak pandai care laen..huhu)

(last but not least, tampal2 huruf tadi kat area payung..
konon nak bagi nampak mcm percik2 hujan la..hehe)

(pastu yg lame jugak, nak letak susun gambo2 and tulisan tu,
nak bagi sesuai ngan post body, asyik terlindung je..huh)

header pon edit cket, mule engat nak tukar jugak..tapi tengok macam ok je..and header ni akak den yang buat..cik nurussalwa name beliau.

dye jugak yang ajak blogging nie..dengan syarat watkan header..
dapat lha header ni..=)

aha, ok takbackground ni? apa pendapat anda? den risau pon ade gak ni..
takot ade yang tak suke ke an..tapi, at least buat takde ciplak orang len punye kan.huhu.
atau ade cadangan, boleh hubungi di talian 1-300-400-500..hehe 

::seLamaT ber bAckground ye sumE::

12 Coretan Jari:

Budak Chomot said...

perghhhh . terror photoshop nampak :)

chii said...

chii ske gak godek2 PS..tp takat ni PS7 je..yg lain x cuba lg..lappy xleh nk support plak :p

misSbLurRy said...

aku nak sgt belajar fotoshop nie
tp masa x izinkan btol la...ish

[ apexogamy ] said...

melin, terror lah sgt..huhu

chii,belum cube blom tahu..

missBlurby, kejap je blaja.. basic pon dah lawa. blajo lah ye..hehe

... said...

as salam..
eh? background terlindung. bagi transparent.sesuai :)


follow kamu :)


http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/02/pabila-hati-dan-lidah-beramal.html

[ apexogamy ] said...

hehe..ok2, sebenanye dah cube tadi..
tapi xcondifent.. =)

manna_salwa said...

nice~ ade promosi sekali.. hehe
Neway bro, klo d.mat tuka header, kakwa taching sket je la.. huhu

[ apexogamy ] said...

isk3.. harus lah...
dikmat tgk lelame, tetibe rase syg..huhu

nadeyra said...

Haa, naty da teror ps boleh tolong buat header tuk saya pulak, hehe

paan sabri said...

header aku tak pernah nk pening2 edit.. pakai photoscape je.. tak pon paint.. agak2 tak best aku tukar baru.. haha.. bosan asyik sme je.. sbb aku je yg baca ari2.. LoL

[ apexogamy ] said...

haha, yg pasal'aku je bace hari2' tu same doh !=P

ariana said...

perghh lawa seyhhh edit gune photoshop.:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers