::Followers ♀♂ ::

[ Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 ? ]

halu..halu..halu...

Di suatu petang yang agak hening, burung-burung berkicauan,
aku pon berjalan-jalan blog..tetiba aku ternampak satu signboard..
ambik gambo cket..
http://www.smileycodes.info
Ha, tu dye signboard nye..
Penganjur nye-> Bro Luncai
then, aku pon teros membaca..rupa-rupanya ade contest rasenye..
ni jalan ke tempat contest tu~
  • .Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011 [dah lalu]
  • .Letak Header Hikayat Si Luncai [pon dah jumpe tadi]
  • Jadi follower blog ni. (taknak follow pun takpe..tiada paksaan) [tadi dah benti kat button follow tu]
  • Tag at least seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. [ tadi pon ade terserempak ngan beberapa polis kacak dengan seorang polis cun.]
  • Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri ni. [walaupon agak jauh, aku tetap pergi link kan, lalu highway =]
Sampai pon kat situ..
dekat depan tempat contest tu, ade inforation terpahat kat pintu gerbang~
  • Ni contest untuk BLOG hensem dan cantik. so sape yang tak hensem and tak cantik (macam saya)  pon boley join segmen ni. =)
  • Tuan hakim Luncai akan judge blog tu hensem dan cantik pada template, susunan widget dan entri..
  • Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
  • Pemenang akan bro luncai ni promote blog dalam sticky post selama 1 minggu 
  • Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM. (lambat lagi)
Disebabkan tiada yuran pendaftaran,
dengan penuh tekad dan tawakal.. aku pon terus men'join =)
kalau tak menang pon, at least dapat masok bloglist tu kan.
tapi, harap-harap menang lah kan..huhu. (macam susah je, ramai kot)

Aha, ni dye polis-polis yang jumpe tadi..
encik Caer dan encik Wan Iz, cik Linda cik Nurussalwa
dan sape-sape nak masok sekali pon boley, boring-boring takde buat ape,
baek join ni, kejap je pon buat nye.huhu

"ape dah lambat? relax lah macam tak biasa je buat keje last minute kan? huhu"


:: haPPy men'henSem dan men'Cantik kan bloG ye semuA ::

6 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

xcantik la.. huhuk

Encik Luncai said...

thanks sebab sudi join dan selamat menjadi agen bloglist..good luck :)

Siti Nurazlinda said...

nak join jugak oke ! nanti saya buat entry. thnx tag. :)

[ apexogamy ] said...

kakwa: cntik je dikmat tengok..

bro luncai: ok2.. no hal..

linda: cepat2 and gud luck.. :)

Rozuan Ismail said...

singgah sini dari pencarian blog paling hensem..

myhatiku said...

aha..blog ensem ye..he:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers