::Followers ♀♂ ::

[ kelkatu juta kot ]

halu..halu..halu.. &
assalamualaikum,nak tanye cket...
belalang juta kalau diorang jalan-jalan memang berjuta-juta ke?hehe..
kalau tak, nak bagi tajuk entry ni kelengkatu juta..huhu.

bukan saje-saje nak cite, sehari lepas lebih cket,
kat --> umah sewa  arituh, telah diserang oleh kelengkatu juta..
(xsempat kire pon sebenanye)

Al-kisah, time tengah sodap-sodap tidow nyenyak nie...
"pang!" ley pulak kawan den (jijie) tampor badan den..
seb bek badan, lau kepale..takde kepale lah dye esok..
aha, dah lha time tu tengah mimpi jumpe budak pompuan chomot. melin.. kalau tak silap.
tak sempat nak ayat mintak nombor tepon, dah kene tampor ngan membe sowang ni..
melepas lah sudah..hehe. dah lha time tu baru 3pagi..grr

lepas tersedar je, teros rase ade binatang tu jalan-jalan kat tangan, time tidow  tak sedar langsung..!
naseb baek mereka tak sempat berpesta dalam selimut nie..


Kelengkatu ni:-
~lau kepak dye dah tecabut, seram pulak tengok..
~memang gerak ramai-ramai...kire unity against oddity jugak lha..haha
~mereka bersuka ria di tempat yang berlampu or cahaye..
~malam tu den tidow sebelah mouse, memang banyak yang menyelubungi mouse tu..
mentang-mentang lampu mouse tu wane-wani..
~mungkin itu je tempat dan peluang mereka nak berpesta kot..

then, kami pon lari tukar tempat tidow kat tempat yang takde lampu..
bangon pagi je~

(tiga3 ni kat umah sewa den tu)

 ::heppY ber'KelkaTu ye seMua::

5 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

keganasan kelkatu.

gigiAriEma said...

haha. kalau kelkatu tu bole isap lemak kan best byk2 pon. :P

~ ナフィルザ ~ said...

tak suka kalkatu, menggangu projek gua je, keh3~

Jejaka Terhangat said...

banyak giler kelkatu..kalo ridsect ni mau abes 2 botol. hehe...

Budak Chomot said...

Mimpi Melin ?
Melin tu sape ? :D
Huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers