::Followers ♀♂ ::

[ wellcome new shoutbox ]

halu..halu..halu..

Kali nak cite pasal kotak menjerit pulak..
mule-mule bace sendiri..edit memacam, buat tak jadi-jadi.. huhu.
pastu tanye bro wan hazel.. sebab memang buat tengok tutorial beliau..
then, koding pulak buat hal..
hurm, ni equation untuk entry..
"tak bertanya = tak jadi"

then,bro wan hazel tolong cket-cket.. jadi better..
pastu, den edit balik satu-satu..pelan-pelan kayuh..
nak tanye banyak-banyak sangat pon malu..so, usaha tangga kejayaan..
"berjaya~ huhu.. pastu edit cket.. jadi lah mcm skunk ni.. =)



kalau nak dapatkan shout box yang lebih kurang mcm ni,
boleh pergi ke blog----> bro wan hazel
blog dye ceria lah bukan main..huhu
bukan tutorial buat shoutbox je ade..
bak kate pepatah,, macam-macam ada..huhu.
and kalau korang rase best, boleh lah vote dye..
apex dah vote..huhu  =)

: ‎:hepppY ber'ShoutBox ye semuA ‎: :

3 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

alo bace pun, sah xpaham. haha

[ apexogamy ] said...

eleh, tapi memang pening cket.. asyik senget je doh.. huhu

Wan_hazel said...

wah..entri shout pun ade name wan gak ..ehehhe..trengs bro...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers