::Followers ♀♂ ::

[ tak dapat online, hacked? ]





halu..halu..halu..

kali ni just nak story pasal tak dapat online..
masok ariny dah 3hari lebih cket tak dapat online kat -> umah sewa.. yang kami sewa tu..
mule-mule cite pakej stremyx dulu lah..
kami orang serumah share duet ambik pakej yang RM 110 sebulan..
rase-rasenye laju tak? huhu..boleh lah..


4hari lepas, ade sorang kawan ni.. dye kire ade blajo maen hacking-hacking...
dye duduk kat uitm perak..
then, mule-mule dye hacked, dye hantar mesej kitorang punye name wifi and password dye skaly..
kitorang  terkejot jugak lah.. dye kat perak kot..
then ade sorang kawan umah gatal-gatal cabar budak tu lagi..
then lagi, budak tu hacked tukar name wifi umah kitorang dengan name dye..
dye cakap dye hacked ikot moden TM kitorang.. mungkin macam simple,
tapi kire stylo jugak lah kan? hehe.. dye gune ip komputer umah kitorang rasenye..
lepas 2-3 jam lepas tu.. terus kitorang punye wifi tulis, "no internet access"..
kalau kurang pecaye,boleh tengok kat facebook ..hehe "ni status kat facebook"

pergh! masing dalam umah terseksa takde internet..
ni satu lagi equation baru:-

"no internet = no mood"

the worst part, tak dapat blogging lah.. sehari ku rasa bagaikan seminggu..nak blogwalk..isk3..
facebook tak kesah sangat pon..ops! huhu..
then kitorang call lah TM..ade lah 4-5-6 kali.. adelah pekerja dye suh wat benda ape ntah..
tapi tetap belum ade internet.. kene tunggu diorang datang umah lah jawab nye..hurm..

tapi nak tanye jugak dekat korang semua,  stremyx ni memang takde limit ke?
or takde internet sebab effect dari kene hacked dengan budak tu?

(macam mane lah budak tu hack, nak blaja lah..huhu)

::haPPy menHackinG ye semuA::

p/s:(ni pon online jap dekat kolej je, huhu.)

9 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

ape ke ganas benor.. ih3..

nadzirah aqilah said...

rasa mcm xde limit. coz pakai kat opis nie rileks jek.. hehehe..
suka statement no internet = no mood.. terbaekk!! kem salam kat hackers paling berjaya tu.. hahaha

fiezah91 said...

selama pakai streamyx ni xda lak limit..ekekeke

mahfudzah said...

streamyx selalu buat hal!!ari tu dah sound due kali staf kt streamyx melaka.huh.puas hati

[ apexogamy ] said...

hehehe..itu lah pasal.. so kalau bukan limit, sebab hack tu lah rasenye kan..huhu
memang ganaz..

mahfudzah: marah sajje..aritu dye call pon cakap macam robot je..isk3.. laju dan tak faham.huhu

PutRi_nAdiA said...

hack mmag best laa,, tp slalu hack fb je ,, blog xpnah lagi , , hee mm btw blas balek kunjungan kamu yee,,,, :))

little cart00n said...

adakah seronok di hack dan meng hack kan org?
hahha

[ apexogamy ] said...

bukan seronok sgt pon.. just teruja..
bile dah jadi yang tak diingini, baru cam rase bengang..huhu

Afiq Din said...

org cm2 pon ade ke....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers