::Followers ♀♂ ::

[ 1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin ]

halu..halu..halu..

Untuk mencover blog yang tak ter'update ni..
so, kali ni update dengan cara join contest..haha.. boleh kan..
ni-->  "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"
kalau nak join, jom lah join..mane taw lagi ramai masok, lagi mahal hadiah nye kan? haha

ni dye banner beliau.. =)

tu dia gambo apexogamy, just cermin dye agak lutsinar..hehe
ade seni kan? :P

antara syarat-syarat yang dicermin kan dalam contest ni. :-

:: Buat 1 post "1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin"
::follow blog xcyber..
::letak kan banner..
::tag kengkawan...
::hadiah wang tunai..
::gambo mesti ade korang
::last 23 April, so jum lah join..
    mereka yang perlu mencerminkan diri mereka :-)
    remaja power
    cik shida
    mr shareh
    mawar khayalan

    yang laen nak join pon boleh ye..jum~

      13 Coretan Jari:

      cinta nabella said...

      GOOD LUCK !
      btw , cemard picha nih :)

      [ apexogamy ] said...

      huhu, trimas2 ! :D

      missa said...

      sempoi je.. good job ! =)

      amny.. said...

      goodluck..:)

      shida saje said...

      GudLuck awak..tq tag saya hihi ^_^

      nelly said...

      smart !! gud luck !

      DaRk ViRusZ said...

      wakakakaka..cm menarik je..

      cik nurussalwa said...

      poyos~

      chii said...

      x aci..pic jauh..huhu..
      btw..gud luck :D mcm menarik..kalo rajin..nak ar join gak :p

      cik hemo hemo said...

      takot nak amek gamba depan cermin.. takot ade bende len yang muncul..

      cuak cuak!

      hohoho~

      [ apexogamy ] said...

      missa, amny, nelly: thanx a lot ! :D

      [ apexogamy ] said...

      kakwa: sekali sekale nak poyos, ape salah nye kan..huhu

      [ apexogamy ] said...

      chii : hehe, takde lah jauh sgt..:P

      cik hemo hemo: itu lah pasal..ni pon tak sengaje terambik..huhu :P

      Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

      As a traveller in this temporary world full of lies.

      Daisypath Happy Birthday tickers