::Followers ♀♂ ::

[ fitness test ]

halu..halu..halu..
Assalamualaikum..

     Semalam ade fitness test baskkett ball..mule-mule engat biase je..
Memang biase-biease je pon.
lari pusing court 5kali..tekan tubi(push-up)..bangkit tubi( sit-up)..squad star jump..
buat seberape banyak yang boleh dalam mase seminit..

     so, masing-masing pakse diri, kesudahan nye.. sakit otot-otot sampai lah skunk ni..
ceh..haha..kalau tiap-tiap minggu ade fitness test, konfem badan jadi macam bro, ben ashaari..

Yang sakit-sakit badan ni mungkin sebab dah lame tak bersenam kan..

( jeles tengok budak ni, tenang je muke beliau)


kalau selalu, konfem rilex je seratus pon..
ni hasil kutipan semalam dalam mase seminit,
yang squad star jump tu cket sebab dah penat buat yang laen tu..hehe
  • push-up= 33 kali..
  • sit-up= 31 kali..
  • star jump macam askar tu= 20 kali..
serious, lenguh lagi sampai sekarang.. =,=
perut..tangan...bahu..
nak mandi pon susah.. isk3..

ha, yang ni baru bukan aku..tapi badan lebih kurang lah..huhu
(perasan gile, padahal kering je)

:: heppY menFitnesskaN badaN ye semuA ::

4 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

eleh poyo.

Budak Chomot said...

Hek eleh bro.
Lu kate lu ade six pack!
Nampak benau menipunye.
Tak pasal-pasal gwa percaye derr.
Haha

siti.naqiah said...

untonglaaaaaa..haha

[ apexogamy ] said...

kakwa: ape yang poyo nye? haha

melin: ade lah cket..huhu :P

naqie: ape yg untung nye? haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers