::Followers ♀♂ ::

[ kat mane kau? ]

halu..halu..halu..
assalamualaikum..

Kali ni just nak share pasal kerisauaan..kebingungan..kesedihan..ke'down'an..
err..tension pon mungkin gak..

Arini dah masok 4 hari dompet den hilang...
tiap-tiap hari cari, tak jumpe-jumpe..
semua ceruk dah diterokai..
tempat yang same pon dah cari banyak kali...
takpe, kan 'usaha tangga kejayaan' :)
(macam ni lah lebih kurang rupe dompet tu)


Lepas tu..penambah kepiluan hati, handfon c902 kesayangan tu pon buat hal..
tak nak hidop pulak dah..
mungkin dye merajuk tak dapat makan topup maxis kot..
harap-harap lah beliau cepat sembuh..


(yang c902, memang macam ni)



Then, helmet pon sebok nak buat hal..
visor dye patah...nak beli baru, dompet pulak hilang..
Syukur ade kawan bawak helmet lebih..

Assignment? lah nak join  jugak?
yelah-yelah..Assignment belambak tak siap lagi..
serious banyak..yang orang dah hantar pon, tak siap lagi..
tension-tension...haha

Namun demikian, diri ini tetap tenang menghadapi dugaan ni..haha

Ayat yang sedang ade dalam kepale otak skunk ni,

"Allah takkan membebankan( bagi dugaan)  kepada hamba-Nya dengan apa yang dia tidak mampu~ "

kan kawan-kawan? harap-harap lah semua masalah ni dapat selesai dalam mase terdekat ni..
pray for me ya.. :)

*kat mane lah kau dompet oi..

8 Coretan Jari:

Budak Chomot said...

Kesian Apek.
Banyak-banyak bersabar ehh.

[ apexogamy ] said...

hehe, makin jauh lah 3 layer tu.. tengah sabo lah ni..

cik nurussalwa said...

ih3.. bertabahlah adekku

cheQmOomOo said...

sabo2

missa said...

sudah jatuh ditimpa tangga, ada beg berat lak atas tangga. kena lagi.. sabar yea.. =)hihi

[ apexogamy ] said...

kakwa: memang tengah mentabahkan diri pon.

cheQmOomOo: thanx.sabo2.. :)

missa: bukan tgga biase, eskelator kot.. :P

shida saje said...

huuwaaa....kita senaseb ;(

ain revival said...

sabo yep..
semoga hidup kamu dipermudahkan nanti~amin..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers