::Followers ♀♂ ::

[ our memory photo contest ]

halu..halu..halu..

kali ni nak buat kenangan dengan contest ni pulak.. =)

Our Memory Photo Contest
korang  boleh klik rase nye banner ni..hehe
boleh terus pegi blog beliau..

Banyak lah pulak gambo yang terbang-terbang dalam fikiran den ni..
search punye search.. jumpe gambo ni dalam henfon.. =)

just a few words from me,

"nolep + kakwa + ayah + aku + kampung = memories"

*pilih gamba ni sebab, kalau tengok je, rase macam tersentuh..
memang memori betol lah.. dah lah jarang bergambar dengan ayah.. 
*ni tahun 2009

Syarat-syarat contest photo memori ni~
  • follow blog--> ^weEbit bEar^ .. (kenangan dah) dah lame follow..huhu
  • tulis entry tajuk Our Memory Photo Contest.. (kenangan dah)
  • letak banner, dah rasenye kat atas tu.. (kenangan dah)
  • ade diri sendiri dalam gamba pilihan tu..(ade tu yang macam nak pancing tu..hehe ,kenangan dah)
  • tag 4 orang rakan blogger..(err..sedang mengenang)
  • tarikh tutup, 1st of April..(belom kenangan) hehehe.. so, ramai lagi boleh join..
~marilah kita mengenangkan gambo-gambo yang boleh dikenang ye~
sesape nak join pon boleh =) 

buat cik ^weEbit bEar^, usyar lah gambo ni ye,

 ::heppY ber'MemorY kan GamBo ye semua ::

0 Coretan Jari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers