::Followers ♀♂ ::

[ Zon pecutan ]

halu..halu..halu.. assalamualaikum..

bile kite bercakap tentang zon pecutan..
mesti lah semua yang berada dalam zon pecutan tu memecutkan diri diorang kan?
paling-paling teruk pon konfem dye memecutkan diri...

same lah macam dalam study kite ni..
ha? esok dah mule final exam??!
time ni lah baru den menggelupur memecutkan diri nak study gegile..
nak buat macam mane kan.. manusia...


pensyarah cakap better buat pass years questions..
cikgu dulu pon selalu cakap macam tu..
alhamdulillah result sebelum ni semua ok..
walaupon study last minute..
hope kali ni pon dapat result ok jugak lah..

sape yang bace ni doa-doa kan lah ye..
(mane ade orang nak bace pon..len lah macam mereka yang popular tu)
agaga..ok lah, den gerak sekarang..

tata~

2 Coretan Jari:

cik nurussalwa said...

memang adekku..
gud luck~!

[ apexogamy ] said...

trims2 ! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers