::Followers ♀♂ ::

[ape nak buat cuti sem? ]

halu..halu..halu..Assalamualaikum..

bermulanye cuti sem...hurm..
dulu time time awal sem, ade dengar cite yang kitorang cuti 2bulan lah.. 3bulan..
sekali, sebulan pon tak sampai..nyaris-nyaris je nak sampai.
ade lah budak tu kelas mule 30 May..

cuti sem engat nak keje, cari duet..nak beli kehendak.hehe
tapi tak sure lagi dapat ke tak..
keje dengan akak dekat secret recipe Bandar Utama..
dye ade jawatan lah kat situ, lau pon bukan tauke.. skunk tak taw lagi boleh keje ke tak..
tunggu japgi macam mane..

macam biasa aktiviti kat umah,
bukan taknak belaja, note sem depan takde lagi..huhu

so, makan, tido, online, ps2, tengok, tv, maen gitar...bla ba bla~~ sume same..

yang laen nye..
time sampai umah semalam, ade electronic keyboard!
my big bro beli..
sebelom ni dye cakap nak beli, gitar elektrik, sekali keyboard yang muncul..


so, takde lah boring sangat kalau dok umah pon,
boleh belaja maen piano, eh keyboard pulak sampai expert..huhu :D

::Heppy bercuti seM bagi yang cutI sem::

4 Coretan Jari:

fifianggun said...

wow!!!! we can play keyboard together lah after this,hehehe,,,,love guitar!!!!

Hamiza Hamidon said...

untunglahh ade kakak ngn abang kann =='

[ apexogamy ] said...

fifianggun: can..but u kene ajar lah..haha, aha, kalau gitar ok cket, dah lame maen..huhu

[ apexogamy ] said...

mimi: untung tak untung lah..huhu, kalau nak, tapi, bukan dah ade "abg ke? ahaha :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers