::Followers ♀♂ ::

Aku Paling Benci Bila

halu..halu..halu....salam apa khabar? :)
entry kali nie berkenaan dengan , Aku Paling Benci Bila~~ 


nombor per1= tunggu bus lame-lame, terutama nya kalau tiada peneman disebelah. huhu.. penah skaly baru nie tunggu bus dari pukol 6.15 sampai kul 9.00..perh.. memang menguap 6-7-8 kali lha.. terpaksa lha wat jamak..pastu time tunggu bus, ujan..lagi lha benci ^2.. 
kalau ade busstop yang ade air-cond macam kat entry bus stop please nie, xpew lagi.. tenang lha cket jiwa dan raga nie..

nombor ke2= tertipu.. tertipu biase-biase tu ok ag.. ni tertipu ngan keCun-an pondan.. penah skaly tu naek bus dari sg.buloh ke rumah, nampak awek nie..fuh, macam Nora Danish beb..rambut blond time tu ngan kawan.. badan pon macam pompuan, rase nye ade pompuan pon kalah..ops, haha.. skaly teliti cket ag. lelaki bai! membe tu dah tertegur sebab berdiri same-same.. Tuhan masih sayang kami, makhluk tu turun awal..:) hahaha. 
"rilex, ni lelaki.. thailand Ladyboys. haha"


nombor ke3= top up or kedit ilang tanpa kemahuan.. aritu masok kan fon dalam enset. eh, dalam poket kat seluar..tak perasan belom lock.. sekaly bawak keluar.. ntah masok web ape ntah..perh, tinggal 6 sen.. naseb baek kredit asal ade dalam rm2 je..kalau ade 10 hengget..xkew hilang jiwa dibuatnye.. kekadang tercall pastu orang tu pon agkat tak letak-letak..sampai kedit tu abes.isk3, sungguh baek itu orang..isk3..


"tengok, pak mat yang call tuh! hehe"

nombor ke4= orang yang tak sedar kelemahan diri sendiri, kelemahan orang tuh, keciput pon nampak slalu.. paling-paling dye je yang cool..pastu, kalau salah cakap tak betol, orang suh betolkan diam je macam orang bisu.. orang bisu pon cube bercakap lha.!  

nombor ke5= kawan yang lupe kawan.. ade sorang kawan laki nie, dulu time skolah rapat gile.. gelak macam orang gile sesame, lukis katun sesame, layan spongebob sesame..haha, tapi, skunk tegur pon wat tak tau jew. komen pict pon same.im pon same.. bengang gile..rase nak delete je dari list friends facebook tu. mungkin dah banyak kawan baru kot skunk..


nombor ke6= last but not least, aku paling benci kalau aku tak kalau ade orang benci aku, aku tak tau, so bagitau kat pak mat yew lau tak suke. :)

nombor ke7 dan seterus nye, mungkin boleh disambung oleh makhluk-makhluk berikut:- hehe


kalau dah buat bagi, link yew, kalau belom, buat cket pun jadi lha..hehe
kalau tak ade yang benci, yang tak suke pon jadilah.. (^^,)

jari-jari dye ni lah ---> MelinChomot yang tag pak mat.

8 Coretan Jari:

Yuny Khoo said...

sme la kte ni.. tak ske tggu bas lama2.. nyampah dehh.. sabar jelah.. sbb takde kete nk htr.. haihh = ="

[ apexogamy ] said...

itu lha pasal.. nak beli kete tak mampu lg..huhu

melin said...

waa . pak mat buat jugak laa . huhu .
part pondan tu kelaka :DD

blog-tips-kurus said...

buka setakat bas, komuter & kapal terbang pon kdg2 kena tunggu lame..

[ apexogamy ] said...

huhu..tapi tempat tggu yang laen tu lebih ok kan.. :)

manna_salwa said...

mat.. t la k.wa uat.. tingkiu tag~!!! terharu bangat..
:)

Nurul Atiqah said...

hahaha....aq x suka tgu bas lame2

Apih El Nino said...

Gua dah jawab bro. Thanx :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

As a traveller in this temporary world full of lies.

Daisypath Happy Birthday tickers